ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Προσωπικά δεδομένα

Για κάθε ηλεκτρονική αγορά, ζητούνται στοιχεία και διεύθυνση πληρωμής και, εάν απαιτείται, μια διαφορετική διεύθυνση παράδοσης. Τα στοιχεία και η διεύθυνση πληρωμής χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την έκδοση των σχετικών δελτίων και παραστατικών.

Φ.Π.Α.

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές στο website συμπεριλαμβάνουν χρέωση ΦΠΑ στο εκάστοτε προιόν βάση νόμου.

Πληρωμή

Για την παράδοση μιας παραγγελίας, απαιτείται εξόφληση με αντικαταβολή.

Η πληρωμή περιλαμβάνει το συνολικό κόστος των προϊόντων και τα έξοδα παράδοσης.

Παραδόσεις στην Ελλάδα

Η παραγγελίες παραδίδονται από συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Χρόνος Παράδοσης

Μόλις ληφθεί μια παραγγελία, αυτή προωθείται για διεκπεραίωση στο αρμόδιο τμήμα και στη συνέχεια για φόρτωση και αποστολή. Η διαδικασία αυτή απαιτεί έως 7 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την παραγγελία.

Επιστροφές & Ακυρώσεις παραγγελιών

Εάν ένα προϊόν δεν σας ικανοποιεί πλήρως, παρακαλούμε επικοινωνήστε, εντός 14 ημερών, με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο θα σας ενημερώσει για τη διαδικασία επιστροφής του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να συνοδεύονται από το πρωτότυπο τιμολόγιο ή την απόδειξη πληρωμής, καθώς και από αιτιολογία επιστροφής. Μετά την παραλαβή τους και εφόσον δεν έχουν υποστεί ζημιές ή φθορές κατά τη μεταφορά που οφείλονται σε κακή μεταχείριση, θα επιστραφεί το ποσό της αξίας των επιστρεφομένων προϊόντων στο λογαριασμό του πελάτη.